De Snelle 800 Keto: het nieuwste dieetboek van Michael Mosley

De Snelle 800 keto. Hoe je met een combinatie van snel afvallen en mediterraan eten je gezondheid duurzaam verbetert

Wil je snel afvallen maar toch van lekker eten genieten?

Na het succes van zijn eerdere boeken zoals Het slimmedarmendieet en De snelle 800 komt Mosley nu met een verbeterde formule van zijn eerdere aanpak, waarbij hij de beste elementen van De Snelle 800 en een ketodieet combineert.

 

Omslag

 

Door veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten te eten raak je in ketose, waarbij je lichaam vet gaat verbranden in plaats van suiker. Dit proces van ‘het omzetten van de metabole schakelaar’ heeft als bijkomend voordeel dat je minder honger hebt en een ketodieet relatief gemakkelijk volhoudt.

Het geheim van De Snelle 800 keto is de combinatie van het ketodieet met periodiek vasten, waardoor je snel in ketose raakt terwijl je geniet van mediterraan eten. Het stap-voor-stap-programma bevat heerlijke recepten van Clare Bailey en wekelijkse maaltijdplanners.

Eet goed, verbrand vet, beheers je gewicht.

Vanaf nu verkrijgbaar!

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter