Nieuw bij Nieuwezijds! Werkboek groeimindset van Elaine Elliott-Moskwa

Elaine Elliott-Moskwa

Werkboek groeimindset.

CGT-vaardigheden om je veerkracht en zelfvertrouwen te vergroten

Ik raad je dit boek ten zeerste aan. […] Het beste dat ik ooit heb gelezen. Het kan je leven veranderen.’ – uit het voorwoord van Carol S. Dweck

Heb je weleens het gevoel dat je niet goed genoeg, niet slim genoeg of niet getalenteerd genoeg bent? Houden deze overtuigingen je tegen om nieuwe kansen of uitdagingen aan te gaan omdat je bang bent om te falen? Zo ja, dan heb je wellicht last van een statische mindset. Dit werkboek leert je die statische mindset te vervangen door een groeimindset: de overtuiging dat je je vaardigheden kunt vergroten, je eigenschappen kunt ontwikkelen en van je fouten kunt leren.

Werkboek groeimindset bevat essentiële vaardigheden op basis van cognitieve gedragstherapie en is gebaseerd op de kernprincipes uit Mindset, de door professionals veelgebruikte bestseller van Carol S. Dweck. Het leert je hoe je een statische mindset met niet-helpende en zelfbeperkende houdingen en overtuigingen kunt vervangen door een groeimindset die veerkracht vergroot, zelfvertrouwen versterkt en de basis vormt van een zinvol, door eigen keuzes bepaald leven.

De werkbladen en invulschema’s die in dit werkboek worden gebruikt, zijn te downloaden via www.nieuwezijds.nl.

De auteur
Elaine Elliott-Moskwa is voorzitter en oprichter van de Academy of Cognitive and Behavioral Therapies, heeft een privé-praktijk in Princeton en schrijft voor Psychology Today. Zij is opgeleid door Aaron T. Beck, de grondlegger van de cognitieve gedragstherapie, en heeft samengewerkt en gepubliceerd met Carol S. Dweck.



Laat een reactie achter