‘Aaron Terhaar, tekenaar’ geselecteerd voor de Boekenbingo

De Boekenbingo is een leesbevorderingsproject voor kinderen, studenten, leerkrachten en (groot)ouders. Iedereen kan meedoen en zich inschrijven. Dit jaar vind je Aaron Terhaar in de lijst met boeken voor de onderbouw.

Over de Boekenbingo

‘De Boekenbingo haalt leesbevordering uit het schoolse stramien, kinderen zien lezen niet als ‘moeten’ maar als iets leuks. Door het spelelement toe te voegen en kinderen echt BINGO! te laten roepen aan het eind van de rit, zijn kinderen trots op hun prestatie. Dat ze mooie prijzen kunnen winnen is de worst die we ze voor houden, en gaandeweg gaan ze het meedoen aan de Boekenbingo steeds leuker vinden.’

 

Hoe werkt het? 

Voor de Boekenbingo selecteert de organisatie (Sanne Ramakers, Merel de Vink, Dieke Grootscholten) jaarlijks 60 prenten- en kinderboeken van diverse uitgeverijen geselecteerd, verdeeld over drie leeftijdscategorieën: onderbouw, middenbouw en bovenbouw. De Boekenbingolijst is onderverdeeld in 20 boeken per bouw. De bedoeling van de Boekenbingo is dat je die 60 boeken leest en vervolgens voor elk boek een recensie achterlaat op Boekenbingo.nl. Voor wie vóór 1 juni genoeg boeken verslindt zijn er fantastische prijzen te winnen!

De Boekenbingo start officieel 12 december en loopt t/m 31 mei 2023.

Op www.boekenbingo.nl vind je de boekenlijsten met alle titels van deze editie.

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter