Boekpresentatie: Dwars door tijd en ruimte

Tijdmachines bestaan niet. Dat weten we allemaal. Maar wat weinig mensen weten, is dat je tóch kunt tijdreizen. Dat ontdekte Albert Einstein zo’n honderd jaar geleden. Hij kwam erachter dat je naar de toekomst kunt reizen. Nou ja, een beetje dan.

In dit boek ga je op reis – dwars door tijd en ruimte – en ontdek je hoe de eerste klokken werkten en waarom we eigenlijk jaren, uren en seconden hebben, hoe Christiaan Huygens met zijn slingerklok de hele wereld veranderde en hoe Einstein alle ideeën over tijd en ruimte helemaal op hun kop gooide. En hoe je kunt tijdreizen!

Op zondag 16 oktober presenteren Yannick Fritschy en Tjarko van der Pol hun nieuwe boek Dwars door tijd en ruimte bij Boekhandel Broese!

Datum: 16 oktober
Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Boekhandel Broese, Oudegracht 112-b, Utrecht

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn meld je dan aan via klantenservice@broese.nl

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter