Nieuw verschenen: Tweede editie ‘Behandelwijzer cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren’

Deze geheel herziene tweede editie van de Behandelwijzer cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren biedt theoretische achtergronden en praktische adviezen voor professionals bij gebruik van de werkboeken Denk goed  voel je goed (voor kinderen en jongeren) en Denk goed –  voel je beter (voor adolescenten en jongvolwassenen).

Omslag

Bevat onder andere:

  • Achtergronden en praktische aanwijzingen voor de toepassing van cognitieve gedragstherapie bij kinderen en jongeren.
  • Psycho-educatief materiaal bij de behandeling van veelvoorkomende problemen, zoals depressie, ocs, ptss en angststoornissen.
  • Gratis te downloaden multi-inzetbare werkbladen en hand-outs voor gebruik in therapeutische sessies.

Een praktische en uitgebreide gids ter ondersteuning van professionals in de psychische gezondheidszorg, zoals psychiaters, psychotherapeuten, psychiatrisch verpleegkundigen en ergotherapeuten, en voor professionals in andere therapeutische settings, zoals onderwijspsychologen en maatschappelijk werkers.

 

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter