Presentatie kinderboek ‘Wat je denkt ben je zelf’

Psychologen zijn net astronauten. Nou ja, zonder cool pak. Maar psychologen zijn net astronauten omdat ze op ontdekkingsreis zijn, op zoek naar een andere wereld. Niet ver hier vandaan, maar juist heel dichtbij: een wereld die zich afspeelt in ons eigen hoofd. Daar valt ontzettend veel te ontdekken.

“Wat je denkt ben je zelf” neemt je mee op reis naar de planeten in het zonnestelsel van ons hoofd: Planeet ‘Gevoel’, ‘Gedachten’, ‘Gedrag’, ‘Ik’, en ‘School’. Je ontdekt hoe deze planeten in elkaar zitten en wat ze met elkaar te maken hebben. En ondertussen leer je het antwoord op allerlei vragen.

Op vrijdag 15 april presenteert Sander Thomaes zijn boek in Boekhandel Broese, dus meld je aan en luister mee!

Datum:  Vrijdag 15 april | Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter