Nieuwe herziene editie van ‘Cognitieve gedragstherapie’ door Judith Beck

‘Het verloop van de behandeling wordt stap voor stap uitgewerkt, van intake tot afronding en terugvalpreventie. (…) Talloze voorbeeldgesprekken maken de benadering concreet. Een casus wordt door het hele boek gehanteerd als illustratie. Dit alles maakt het werk letterlijk een schoolvoorbeeld van cognitieve gedragstherapie (…) absoluut een aanrader.’

Tijdschrift voor Psychiatrie over de tweede editie

Deze derde editie is geheel geactualiseerd en uitgebreid met onder andere:

  • de therapeutische relatie
  • het integreren van mindfulness in de behandeling
  • herstelgerichte cognitieve therapie
  • casusvoorbeelden van cliënten met complexere problemen
  • klinische tips
  • reflectievragen
  • praktijkoefeningen
  • aanbevolen activiteiten

Omslag

De derde editie van deze gezaghebbende praktische handleiding voor cognitieve gedragstherapie biedt een solide training op basis van theoretische inzichten, klinische ervaring en evidence-based technieken.Laat een reactie achter