Nieuw prentenboek: Aaron Terhaar tekenaar

‘Maar het fijnste vindt Aaron het wanneer ze allemaal
op de schommel gaan luisteren naar een verhaal.
Een boek schrijven, denkt hij, dat is het helemaal.’

Aaron Terhaar vindt niets zo fijn als met z’n allen in de tuin zitten en naar een verhaal luisteren. Hij zit alle zomerdagen buiten te tekenen en droomt van de dag dat hij zelf een verhaal zal verzinnen.

Maar wanneer hij moet leren lezen, blijven de letters er steeds maar als krabbels uitzien. Het wordt al snel duidelijk dat lezen voor hem veel moeilijker is dan voor zijn klasgenoten. Wanneer juf Groenhart de klas vraagt om een verhaal te schrijven, lukt het Aaron niet om ook maar één woord op papier te krijgen. Nu weet hij zeker dat zijn droom om verhalen te kunnen vertellen nooit uit zal komen… totdat Aaron in een vlaag van inspiratie een andere, heel bijzondere manier bedenkt om een verhaal te vertellen.

Omslag

Haal dit nieuwe prentenboek geschreven door Andrea Beaty en met illustraties van David Roberts nu in de boekhandel!

Over Roza Rozeur, ingenieur:
‘Schitterend prentenboek. *****’ – NRC

‘Een plezier om te lezen. ****’ – Standaard der Letteren

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter