Leven met een borderliner – Derde editie

‘Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen Paul Mason en Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet.’ – NRC over de tweede editie

  • Voel je je gemanipuleerd, onder druk gezet en bekritiseerd door een dierbare?
  • Verberg je wat je denkt of voelt, omdat je bang bent voor de reactie van de ander?
  • Ben je regelmatig het mikpunt van heftige woedeaanvallen, afgewisseld met perioden waarin de ander zich liefdevol gedraagt?

 

Mensen die leven met iemand met een borderlinepersoonlijkheidsstoornis (BPS) lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laat dit veelgeprezen boek zien hoe je de controle over je eigen leven weer terugkrijgt.

Deze herziene derde editie van dit zeer succesvolle boek is geactualiseerd op basis van recent onderzoek en uitgebreid met nieuwe informatie over narcistische trekken bij BPS en meer aandacht voor mannen en kinderen met BPS. Je leert begrijpen hoe de persoon met BPS zich voelt, hoe je grenzen kunt stellen en hoe je jezelf en anderen kunt beschermen tegen gewelddadig gedrag. Daarnaast helpt het boek je meer inzicht in jezelf te krijgen en geeft het je zelfvertrouwen – en tips om de relatie met je dierbare zo sterk en positief mogelijk te maken.

 

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter