Nieuw: Twaalf principes voor het opvoeden van een kind met ADHD

‘Dit boek helpt je te begrijpen hoe de hersenen van je kind werken, waarom je kind met bepaalde dingen worstelt, en hoe je het kunt helpen de vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn in het leven. Een echte aanrader!’ – Kathleen Nadeau, klinisch psycholoog en met Judith Kolberg auteur van Opgeruimd leven met ADHD.

  • Hoe herken je de talenten en vaardigheden van je kind?
  • Hoe kun je dat talent verder ontwikkelen?
  • Hoe kun je een vangnet en steunpilaar voor je kind zijn?

 

 

Russell Barkley is al jarenlang een internationale autoriteit op het gebied van ADHD bij kinderen en jongeren. Hij heeft op basis van onderzoek en behandelingen twaalf principes ontwikkeld waarmee ouders en begeleiders minder problemen zullen ondervinden bij de opvoeding, meer vertrouwen in zichzelf krijgen, aanzienlijk aangepaster gedrag bij het kind of de tiener met adhd zullen zien, en meer rust in het gezin ervaren.

Twaalf principes voor het opvoeden van een kind met adhd is de ideale gids voor iedereen die extra steun zoekt bij de opvoeding van kinderen met ADHD.

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter