Nieuw: ScheidingsATLAS – 11 september Dag van de Scheiding

Vrijdag 11 september is de Dag van de Scheiding, waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij echtscheidingen.

Een scheiding is een heel ingrijpende gebeurtenis, zeker als je samen kinderen hebt. Hoe zorg je ervoor dat jullie de scheiding goed doorkomen, en hoe blijf je samen met je ex-partner betrokken ouders zonder daarbij zelf vast te lopen?

Deze week is de ScheidingsATLAS van Mariska Klein Velderman, Fieke Pannebakker & Wendy van Vliet verschenen.

De ScheidingsATLAS helpt je tijdens deze moeilijke periode om de scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen – voor de kinderen én voor jezelf. Dit praktische handboek biedt gesprekstechnieken voor het overleg met je ex-partner, informatie over opvoeden na de scheiding, tips voor het communiceren met je kinderen en een overzicht van mogelijkheden voor verdere ondersteuning voor jezelf en je kinderen. De vele herkenbare anekdotes van ouders die je voorgingen, helpen je jouw situatie te relativeren.

Lees ook het interview met Mariska Klein Velderman over de ScheidingsATLAS.

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter