Ionica Smeets geeft lezingen over Superlogisch

In ons dagelijks leven regent het getallen – en niet alleen als er 10 procent kans is op regen. Wat zit er achter die getallen? Wat is de logica achter een BH-maat als 70F en hoe kun je een miljoenennota van 284.500.000.000 euro begrijpen? Hoe zie je of een kortingsactie bij de supermarkt voordelig is en waarom sta je altijd in de verkeerde rij?

Naar aanleiding van haar nieuwe boek Superlogisch, geeft Ionica Smeets dit najaar lezingen in Broekhuis Enschede en Rijnlandse Boekhandel. En in januari is Ionica te gast bij Naked Lunch, waar elke maand een bijzondere gast aan tafel schuift bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wil je daar bij zijn? Kijk hieronder voor meer informatie.

 

 

Lezing Broekhuis Enschede
Datum: zaterdag 23 november
Tijd: 14.00 – 15.30
Locatie: Broekhuis Enschede | Marktstraat 12, Enschede
Meer informatie en aanmelden >>

Lezing Rijnlandse Boekhandel
Datum: donderdag 12 december
Tijd: 20.00
Locatie: Rijnlandse Boekhandel | Oegstgeest
Meer informatie >>

Naked Lunch
Datum: vrijdag 17 januari
Tijd: 12:15 tot 13:15
Locatie: Forum Groningen | Groningen
Meer informatie >>

 

 

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter