Boekpresentatie 15 nov 2019 – Superlogisch – Ionica Smeets

UPDATE: helaas, de boekpresentatie is inmiddels vol. Maar houd onze site in de gaten voor lezingen van Ionica Smeets over ‘Superlogisch’ in onder andere Enschede, Oegstgeest en Groningen.

Vrijdag 15 november presenteren we Superlogisch – Hoe getallen je helpen om de wereld beter te begrijpen, het nieuwe boek van Ionica Smeets in Rijksmuseum Boerhaave.

Ionica Smeets vertelt over haar nieuwe boek en geeft haar allerbeste tips om de wereld beter te begrijpen met getallen. Fotostripmaker Ype Driessen (www.fotostrips.nl), kookboekauteur Karin Luiten (www.kokenmetkarin.nl) en Hans Hooijmaijers (hoofd collecties van Rijksmuseum Boerhaave) vertellen over hun favoriete getal. En doe mee met de superlogische getallenquiz. De winnaar gaat naar huis met het eerste exemplaar van… Superlogisch!

In ons dagelijks leven regent het getallen – en niet alleen als er 10 procent kans is op regen. Wat zit er achter die getallen? Wat is de logica achter een BH-maat als 70F en hoe kun je een miljoenennota van 284.500.000.000 euro begrijpen? Hoe zie je of een kortingsactie bij de supermarkt voordelig is en waarom sta je altijd in de verkeerde rij? Ionica Smeets geeft antwoord op deze vragen in haar boek Superlogisch.

 

 

Locatie: Rijksmuseum Boerhaave, Lange St. Agnietenstraat 10, Leiden
Datum: vrijdag 15 november 2019
Tijd: 15.00-16.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Na afloop van de boekpresentatie is er gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren.

Je kunt je aanmelden via de website van Rijksmuseum Boerhaave.Laat een reactie achter