Nieuw: Opgeruimd leven met ADHD – Tweede, uitgebreide editie

Wat is de grootste uitdaging voor volwassenen met ADHD? De dagelijkse chaos verminderen, orde op zaken stellen, de boel regelen, prioriteiten stellen. De nieuwe, sterk uitgebreide editie van dit praktische boek leert je strategieën om je leven beter te organiseren en je stress te verminderen.

  • Hoe ga je om met afleidingen?
  • Hoe krijg je je financiën op orde?
  • Hoe organiseer je je leven efficiënter?
  • Hoe maak je de juiste keuzes op internet en sociale media?

Over de vorige editie: ‘Wie moeite heeft met organiseren kan veel aan dit boek hebben. (…) Het boek is helder en overzichtelijk geschreven, bezigt een opgeruimde toon en is niet zonder humor.’ – Nederlands Dagblad

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter