Meet-and-greet met internationaal (echt)scheidingexpert JoAnne Pedro-Carroll

Vrijdag 30 maart 2018, 11.00 tot 12.00 uur, aanmelden via samenvoordejeugd@tno.nl

Dr. JoAnne Pedro Carroll is klinisch psycholoog, onderzoeker en therapeut. Ze is oprichter van CODIP, het Children of Divorce Intervention Program (beschikbaar als Stoere Schildpadden™ en Dappere Dino’s™), en een internationale autoriteit op het gebied van kinderen en scheiding. Najaar 2017 verscheen haar boek Kinderen op de eerste plaats.

Kinderen op de eerste plaats vertelt hoe je met kinderen van verschillende leeftijden kunt praten over uit elkaar gaan en de veranderingen in het gezin die daarmee gepaard gaan. Het geeft ouders inzicht in wat kinderen voelen maar vaak niet kunnen of willen zeggen. Het laat zien wat de blijvende gevolgen van een scheiding zijn en legt uit welke uitdagingen een nieuwe relatie met zich meebrengt. Het gedachtegoed uit het boek vind je terug in de nieuwe training voor ouders ScheidingsATLAS (www.tno.nl/atlas).

Kennisinstituut TNO organiseert met en voor leden van SAMEN 30 maart 2018 een leer-deel-doe-themabijeenkomst over (echt)scheiding en het jonge kind. Hiervoor hebben zij JoAnne Pedro-Carroll uitgenodigd. Vanwege grote belangstelling kunt u zich helaas niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Meet-and-greet met JoAnne Pedro-Carroll
Graag bieden we meer mensen de mogelijkheid in gesprek te gaan met JoAnne Pedro-Carroll. Voor een kleine groep geïnteresseerden organiseren we een meet-and-greet, waarbij JoAnne Pedro-Carroll meer zal vertellen over haar boek (inclusief signeersessie).

Praktische informatie
Datum: Vrijdag 30 maart 2018
Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: TNO, Schipholweg 77, Leiden
Het aantal plaatsen is beperkt.
Aanmelden is verplicht en kan via samenvoordejeugd@tno.nl.

 

  • Rubriek: Uncategorized


  • Laat een reactie achter