Nieuw: De kunst van het ademen

Je ademt 22.000 keer per dag. Maar hoeveel keer ben je je echt bewust? Danny Penman schreef een prachtig geïllustreerd boek over mindfulness, een beknopte handleiding voor het vinden van rust in een chaotische wereld.

De kunst van het ademen bestaat eruit dat je op een speciale manier aandacht geeft aan je ademhaling. Het vormt het hart van mindfulness en is zo oud als meditatie zelf. Je kunt de basis in een paar minuten leren. Maar het beheersen van de kunst van het ademen neemt wat meer tijd in beslag.

Op nuchtere en praktische wijze laat Penman in De kunst van het ademen zien hoe je de hectiek kunt loslaten en vrede kunt hebben met jezelf en je omgeving, alleen maar door de tijd te nemen om te ademen.

Danny Penman is meditatietrainer en prijswinnend schrijver en journalist. Hij is medeauteur, met Mark Williams, van de internationale bestseller Mindfulness.

  • Rubriek: Mindfulness


  • Laat een reactie achter